Vacature Dierenarts

Beste Gezelschapsdierenarts,

Ben jij goed in dieren beter maken? I.v.m. groei van onze kliniek zoeken wij versterking voor zowel de spreekkamer als in de OK.

 

Wie zijn wij?

We zijn een enthousiast en hecht team, gek op diergeneeskunde, zowel 1e lijns alsook 2e lijns orthopedie en laparoscopie. Je kunt daarnaast je hart ophalen aan een nieuw echoapparaat (ook geschikt voor cardiologie en echo’s van pezen), röntgen (ook dentaal) en voor de liefhebber volop interne diergeneeskunde.

Een goede sfeer en plezier in het werk staan voorop! We hebben een prettige klantenkring, waarvan we vele al jaren kennen.

Onze praktijk is zelfstandig; geen onderdeel van de ketens.

 

Waar?

We hebben 2 klinieken in Woerden en 1 in Utrecht, met elk hun eigen karakter.

  • Kliniek voor Dieren Woerden: hoofdvestiging in woonwijk.
  • Chirurgie voor Dieren Woerden: uitsluitend voor orthopedie en laparoscopie. Hier opereren we dieren uit heel Nederland.
  • Dierenkliniek de Molen Utrecht: goed uitgeruste stadskliniek in de gezellige Vogelenbuurt.

 

Wie zoeken we?

We zoeken een solide, positief ingestelde collega die van aanpakken houdt, wonend in Utrecht, Woerden of omstreken. Meer dan 2 jaar ervaring is een vereiste.

We hebben onze eigen, relatief rustige dienstregeling (1 op 9). Salariëring geïnspireerd op de geldende CAO, met als bonus een auto van de zaak (zolang de voorraad strekt)!

Mailen kan naar praktijkmanager@kliniekvoordierenwoerden.nl met als onderwerp: “Sollicitatie Dierenarts”.

Je reactie zal met veel interesse gelezen worden.

 

Vriendelijke groeten,

Team Dierenkliniek de Molen Utrecht