Fracturen of botbreuken

Gebroken poot bij acute trauma-patiënten

U kunt ons altijd bellen bij deze spoed-patiënten, wij gaan natuurlijk eerst zorgen dat ze gestabiliseerd worden. Vaak zijn deze dieren door shock uitgedroogd en hebben pijn. Het is belangrijk om in deze fase niet te ver te reizen, omdat dit tijdverlies en een belasting betekent voor uw dier. Bij een acuut aangereden dier gaan we dus niet meteen opereren; eerst moet de patiënt stabiel zijn. Wel kunnen we alvast een diagnose stellen met een behandelplan. Meestal wordt uw dier dan de volgende dag geopereerd. Wij maken tijd in onze agenda’s om trauma-patiënten zo snel mogelijk te helpen.

Als een fractuur langer bestaat gaan de spieren samentrekken en ontstaat er een contractuur; dus zo gauw als de patiënt stabiel is, mag deze geopereerd worden. Als u een rontgenfoto heeft, is het voor ons makkelijker om een plan, een prognose en de kosten in te bepalen.

Stuur ons de rontgenfoto, wij bellen u zsm terug

Het is niet leuk als uw hond of kat zijn poot gebroken heeft en waarschijnlijk wordt u doorverwezen naar een specialist in het netwerk van uw dierenarts.

Bedenk echter dat u vrij in dierenartsenkeuze bent. Hoe komt u bij ons terecht?

  1. Bel ons op 0348 414 114.
  2. Mail ons de rontgenfoto’s & het patientverslag van uw eigen dierenarts.
  3. U krijgt van ons z.s.m. een all-in prijs en tijd  (en natuurlijk een eerlijke prognose).

Na de behandeling sturen wij alle gegevens naar u en/of uw eigen dierenarts terug. Wij geven 100% transparantie in behandeling en kosten.

Wij geven altijd een all-in prijs

Omdat u een behandeling wil, maar ook liefst inzicht in de totale kosten; geven wij altijd een all-in prijs. Hierin zijn we niet alleen uniek, wij voelen ons er ook beter door. Op deze manier blijft “high-tech” diergeneeskunde bereikbaar voor iedereen.

Tarieven Orthopedie

Interesse? Bel ons (030 – 27 30 961)